The Undeniable Truth About Få Malet Et Portræt That No One Is Telling You

Smuk hundeartikler, tryk og original kunst. Jeg har tegnet, malet og tegnet hunde siden jeg var barn, og jeg blev først forelsket i Snoopy. Professionelt har jeg malet i over 10 år. Jeg er ofte inspireret af mine kunders historier og fotografier, så jeg udviklede en række lykønskningskort, Fotograf portræt som jeg sælger direkte til erhvervskunder. Kontakt mig, hvis du har en sjov historie eller et foto, du ved aldrig, at det kan blive vist i et nyt sortiment… Jeg har et studie i Harts Barn Craft Center i Forest of Dean, Gloucestershire og er glad for at møde kunder personligt, men jeg anbefaler at du aftaler en aftale først, da jeg ofte er ude på shows. Jeg sælger for at handle, hvis du er interesseret i at lagre mine kort og udskrifter, skal du kontakte for en konto. Jeg har vundet nogle dejlige priser; Scotland’s Trade Fair ‘bedste produktpris 2016 for min første række lykønskningskort, og jeg er en NCA-vinder 2017 for min kalender med redningshundportrætter. Jeg lægger en skissebog og arbejder i gang på Instagram, Pinterest, Twitter & Facebook. Til sidst, hvis du gerne vil holde dig opdateret med det, jeg arbejder på, og eventuelle særlige tilbud, jeg kører i løbet af året, så tilmeld dig til mit nyhedsbrev. Jeg har også et stort introduktionstilbud, som venter på dig. Efter at have stødt på Jo ved hendes kort gennem Thortful, var jeg virkelig glad for at høre, at hun gjorde private provisioner. Fra den første undersøgelse til levering var Jo varm og hjælpsom på alle trin. Hun fangede Hugo ikke kun i hans fysiske udseende, men også hans karakter. Min kone var begejstret for det færdige produkt, og alle, der har set det, synes det er smukt. En stor tak til Jo og jeg vil ikke tøve med at anbefale. Tilmeld dig nu og få dit gratis downloadbare kunsttryk! Fejl: API-anmodninger er forsinket for denne konto. Nye indlæg vil ikke blive hentet. Der kan være et problem med Instagram-adgangstokenet, som du bruger. Din server kan muligvis ikke oprette forbindelse til Instagram på dette tidspunkt.

Han mødte kong George III og skabte en sensation i pressen, da han mødte “grev” Jozef Boruwlaski, den polskfødte dværg og musiker. En avis sammenlignede Lambert med Sir John Falstaff og Boruwlaski med Tom Thumb. Lambert blev til sidst træt af Londons liv og vendte tilbage til Leicester. Han turnerede England og opladede folk til at se ham, og blev en velhavende mand og var i stand til at avle, købe og sælge nogle af de bedste hunde i landet. HVA SKJÆNDE, NÅR han døde? PÅ hvad han havde sagt, ville være hans sidste turné, da han havde tilstrækkelige penge til at gå på pension, besøgte Lambert Stamford i Lincolnshire for at deltage i et løbsmøde der og udstille sig selv, da han pludselig døde i Waggon og Horses Inn. Der blev ikke udført post mortem, men den mest troværdige teori er, at han døde af en lungeemboli, da han havde klaget over åndenød. Hans krop begyndte at blive uklar, og det blev besluttet at begrave ham lokalt og hurtigt. I henhold til Stamford Civic Society’s historie, et vindue og en del af en mur på kroenmåtte demonteres for at lade hans krop fjernes til begravelse. Kisten krævede 14.493 kvadratmeter træ, hjul var monteret, og den tog “opad af 20 mand” med reb for at sænke den ned ad en skrånende rampe ned i graven på kirkegården i St. Martins kirke. “Som mindes om den vidunderbarn i naturen. I Stamford rådhus er der en livsstørrelsesmodel af Lambert klædt i replikatøj, og et maleri af ham er placeret inde i Stamfords berømte George Hotel, en tidligere coaching-kro. Newarke Houses Museum i Leicester har et display alt om byens største berømthed nogensinde.